26 Şubat 2015 Perşembe

1 yıllık Nıvea Bakım Seti kazanmak için tıklayın

NIVEA'dan sana ve sevdiklerine harika bir numaramız var! 

Hayatının bir numarasına, mimiklerinle, ellerinle, vücut dilinle veya sözlerinle bir numara yap; #BirNumarametiketini kullanarak Facebook, Twitter veya Instagram'da paylaş, bir yıllık NIVEA bakım setini kap!




NIVEA SOFT #BİRNUMARAM YARIŞMASI KATILIM KOŞULLARI

NIVEA Soft #BirNumaram Yarışması Katılım Koşulları
1. #BirNumaram yarışması 9 Şubat - 28 Şubat tarihleri arasında NIVEA Facebook, Twitter ve Instagram hesapları aracılığı ile gerçekleşecektir.
2. Belirtilen tarihler arasında Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarında, #BirNumaram etiketi ile video, fotoğraf veya yazı ile yaratıcı bir şekilde paylaşım yapan kişiler yarışmaya katılmış sayılır.
3. Paylaşımlar arasından çekilişle seçilen 500 kişi NIVEA Soft 50ml; 5 kişi NIVEA'dan 1 yıllık bakım paketi kazanacaktır.
(1 yıllık bakım paketi içeriği; 10 adet NIVEA Soft 200ml, 8 adet NIVEA Creme 60ml, 8 adet NIVEA Koruyucu El Kremi 75 ml, 6 adet NIVEA Duşta Vücut Kremi 250ml.)
4. Kazanan açıklanana kadar oluşturulan içeriklerin kaldırılmaması gerekmektedir.
5. Katılımcılar birden çok paylaşımla yarışmaya katılabilir ve paylaşım sayıları kadar çekiliş hakkı kazanırlar.
6. Katılımcıların paylaşımlarının profillerinde "herkese açık" olarak görüntülenebilmesi veya yarışma postlarının altına yapılması gerekmektedir. Her iki durumda da sadece #BirNumaram hashtag'li paylaşımlar yarışmaya dahil olacaktır.
7. Yarışmaya NIVEA çalışanları katılabilirler, ancak değerlendirme dışında bırakılarak yarışmayı kazanamayacaklardır.
8. Belirtilen kurallar çerçevesinde mesajlarını paylaşarak yarışmaya katılan her katılımcı, "Yarışma Kurallarını" kabul etmiş sayılır.
9. Yarışmanın sonuçları otomatik bir sistem tarafından belirlenecek ve raporlanacaktır. Kazananlar NIVEA Türkiye Facebook sayfasında açıklanacaktır.
10. Kazanan kişilerin iletişim bilgilerini NIVEA Türkiye Facebook sayfasından özel mesaj ile paylaşması gerekmektedir.
11. NIVEA, yarışma katılımcıları içinden uygunsuz ya da şüphe uyandıran profilleri eleme hakkına sahiptir.
12. Yarışmayı kazanan katılımcı, kazanmış olduğu bu hakkın para olarak karşılığını talep edemez. Yarışma, bir başka kampanya ile birleştirilemez.

2 yorum:

  1. YARATICI DERKEN KENDI ÇEKTİĞİMİZ VİDEOMU OLACAK BASKA YERDEN BULUP YAYINLADIGIMIZ OLMAZMI

    YanıtlaSil