20 Ocak 2014 Pazartesi

Doygun Ekmek Kampanyası

DOYGUN EKMEK'TEN ÖDÜLLÜ YARIŞMA

'Doygun'un yeni ambalajlı ekmekleri en çok benim soframa çok yakışıyor' diyorsan,

FOTOĞRAFINI ÇEK, YARIŞMAYA KATIL, MUHTEŞEM HEDİYELER KAZAN

Katılım için: http://apps.facebook.com/doygunekmek





Katılım Koşulları
1. http://apps.facebook.com/doygunekmek adresli Facebook uygulama sayfası üzerinden gerçekleştirilecek 30 günlük kampanyadır, Doygun Ekmek kampanyayı uzatma hakkına sahiptir. Kampanya 15/01/2014 tarihinde saat 18:00'de başlayacak, 15/02/2014 tarihinde saat 18:00'de sona erecektir.

2. Kampanyaya facebook uygulamamız üzerinden yeni ambalajlı Doygun Ekmek ürünlerinden birini bulunduran sofra fotoğrafınızı yükleyerek katılabilirsiniz. Ya da fotoğrafınızı sosyalmedya@doygun.com.tr e-posta adresine ad-soyad ve e-posta adresleri ile birlikte gönderebilirsiniz. İçerisinde yeni ambalajlı Doygun Ekmek ürünü barındırmayan fotoğraflar değerlendirmeye alınmayacaktır.

3. Yüklenen fotoğrafın haklarının, fotoğrafı yükleyen üye dışında bir başkasına ait olduğunun tespit edilmesi durumunda Doygun Ekmek tek taraflı ve haber vermeksizin üyenin kampanya katılımını geçersiz sayma hakkına sahiptir.

4. Her facebook hesabından sadece 1 adet fotoğraf ile katılım mümkündür. Yüklenen fotoğrafların boyutu maksimum '2 MB' olmalıdır. Bir kişi farklı facebook hesapları üzerinden 1'den fazla üyelik yapamaz. Katılımcıların kampanyaya gerçek isim ve soy isim ile katılmış olmaları şarttır. İletişim bilgilerini doğru ve eksiksiz verilmesi katılımcıların sorumluluğundadır.

5. Kampanyada derece giren fotoğraflar juri tarafından seçilecektir. Juri üyeleri Doygun Gıda San. A.Ş Pazarlama Müdürü Burcu Özcan, Inomist İletişim PR Ajans Başkanı Sibel Selvi Arslantürk, Yönetmen Sedat Öçal, Fotoğraf Sanatçısı Senem Demirtaş'tan oluşmaktadır. Kampanyamız Milli Piyango İdaresi'nin Karşılığı Nakit Olmayan Piyangolar ve Çekilişler Hakkında Yönetmeliğinin 'D' maddesi kapsamında belirtildiği gibi MPİ izni dışında düzenlenmektedir.

6. Kampanyada juri tarafından en çok beğenilen birinci fotoğrafı yükleyen üyemiz 'Fitness oyunlu XBOX 360 Kinect' , ikinci en beğenilen fotoğrafı yükleyen üyemize 'Arçelik In Love Serisi Tost Makinesi', üçüncü en beğenilen fotoğrafı yükleyen üyemize 'Arçelik In Love Serisi Ekmek Kızartma Makinesi', takiben en çok beğenilen beş fotoğrafı yükleyen üyelerimiz ise 'Doygun Ekmek seti' kazanacaktır. Bir üye farklı facebook hesaplarını kullanarak birden fazla ödül kazanamaz.

7. Hediye kazanan üyeler 17/02/2014 tarihinde Doygun Ekmek'in Facebook sayfasında açıklanacaktır. Hediye kazanan üyelerimizin iletişim bilgilerini yarışmaya katıldıkları e-posta adresi ile sosyalmedya@doygun.com.tr adresine ulaştırmaları gerekmektedir.

8. 18 yaşından küçük olanlar aktivitemizden hediye kazanamazlar.

9. Doygun Ekmek kampanya katılımcılarına uygulama süresince ve sonrasında "izinli pazarlama" çerçevesinde iletişim ve tanıtım amaçlı e-posta gönderim yapma hakkını saklı tutar.

10. Katılımcılar, katılım şartlarını kabul etmiş sayılır.

11. Kampanya ile ilgili her türlü soru ve önerileriniz için "sosyalmedya@doygun.com.tr" adresini kullanabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder