9 Ocak 2014 Perşembe

Sütaş Kampanyası

Sütaş
Yemekler geldi, Sütaş Ayran’lar senden. Ayranları en hızlı ben dağıtırım diyorsan, "Gelsin Sütaş Ayran" oyununa katıl, hem eğlen hem de hediyeler kazan!

Berke ile Pelin, hamburgerleri, dürümleri söyledi. Yemek için Sütaş Ayran'ı bekliyorlar. Haydi sen de oyuna katıl, hızlıca ayranları yetiştir; Sütaş Ayran 4’lü Bardak Seti kazanma şansını yakala! #gelsinsutasayran




Yarışma Kuralları
27.12.2013 - 28.02.2014 tarihleri arasında https://www.facebook.com/turkiyeninsutcusu sayfasına gelerek sayfayı beğenen herkes "Gelsin Sütaş Ayran"  oyununu oynayabilir.



Oyunun amacı 3 farklı level ile ofis, kantin ve ev ortamında bulunan karakterlere 60’ar saniyelik level süresi boyunca, gittikçe artan bir hızla Sütaş Ayran dağıtarak, karakterlerin yemek yemelerini sağlamak ve olabildiğince fazla karaktere yetişerek en yüksek puanı alabilmektir.



Kampanya dönemi boyunca her gün, günün en yüksek 10 puanını alarak TOP 10 oyuncu listesine giren 10 kullanıcı, 4’lü ambalajında Sütaş Ayran Bardak Seti sahibi olacaktır.



Katılımcılar, oyun sonunda karşılarına çıkan katılımcı formunu doldurarak ödül kazanma ve TOP 10 listesine çıkabilme haklarına sahip olur.



Katılımcıların TOP 10 listesine girebilmeleri ve ödül kazanmaları halinde ödüllerinin kendilerine ulaşabilmesi için katılım formundaki bilgileri hatasız olarak doldurmuş olmaları gereklidir.



Katılımcılar, katılımcı formunda kendilerinden istenen isim, adres ve telefon bilgilerine doğru ve eksiksiz olarak yanıt vermekle yükümlü olup; kayıt sırasında sundukları kişisel bilgilerin, teknik destek ve diğer hizmetleri sağlayan üçüncü kişiler ile Sütaş ve Zadaca Digital Media tarafından paylaşılabileceğini kabul ederler.



Katılımcıların günlük 10 oyun hakkı bulunmaktadır. Günlük oyun hakkı arkadaş daveti ile arttırılabilir. Arkadaş daveti ile oyun oynamaya gelen her yeni kullanıcı, katılımcıya günlük oyun hakkı kazandırır. Katılımcı her gün kazandığı haklarla birlikte artan günlük oyun hakkını diğer günler için de artırarak devam ettirir.



Bir katılımcının arkadaş daveti ile artırabileceği maksimum günlük oyun hakkı 500’dür.



Günün kazananları ertesi gün http://www.facebook.com/ turkiyeninsutcusu sayfasında "Kazananlar Sekmesi'nde" yayınlanacaktır.



Katılımcılar kazanmış oldukları ödüllerinin nakit karşılığını talep edemez, ödülünü değiştiremez, hakkını devredemez veya satamaz.



"Gelsin Sütaş Ayran" oyununa herkes katılabilir. 18 yaşından küçüklerin; velilerinden izin almadan oyuna bilgi sunmalarından ya da katılmalarından Sütaş  A.Ş. ve Zadaca Dijital Medya sorumlu tutulamaz.



Sütaş  A.Ş. ve Zadaca Dijital Medya çalışanları ve 18 yaşından küçükler kampanyaya  katılamaz. Bu kişilerin oyuna katılıp ödül kazanmaları halinde kazandıkları ödüller iptal edilir.



Günlük kazanılan hediyelerin 15 iş günü içinde kargoya teslimi yapılacaktır.



Kampanya süresince herhangi bir gün günün TOP 10 listesine girerek ödül kazanan katılımcılar, devam eden günlerde aldıkları puanlar ile TOP 10 listesine girmeyi hakkediyor olsalar dahi  2.kez TOP 10 listesine dahil edilmezler, 2.kez ödül kazanamazlar.



Sütaş A.Ş. kampanya süresi boyunca, katılımcıların internet erişimlerinden, kişisel bilgisayarları ve her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.



Sütaş  A.Ş. ve Zadaca Dijital Medya kampanya boyunca, kurallara aykırı bir işlem ya da davranış tespit edilmesi halinde; hiçbir uyarı yapmaksızın ilgili katılımcının tüm hak ve oyun verilerini  iptal etme hakkına sahiptir. Kampanya sonuçlarını haksız ya da olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojileri kullanarak hile yaptığı tespit edilen kişilerin gerekli görülürse oyun hakkı ya da kazananlar listesinde yer aldığı durumda ödül kazanma hakkı bildirim yapılmaksızın iptal edilir.



Sütaş  A.Ş. yarışma süresince herhangi bir zamanda oyun koşullarını tek taraflı olarak değiştirme, oyunu gerekçe belirtmeksizin ve haber vermeksizin iptal etme, durdurma ve sona erdirme hak ve yetkisini her zaman saklı tutar.



Kampanyaya katılan herkes oyun şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder