15 Ocak 2014 Çarşamba

E.C.A Kampanyası

E.C.A. İle Tasarrufu Keşfet yarışmamız yayında! Sen de E.C.A. İle Tasarrufu Keşfet sürpriz ödülü kazanma şansı yakala! http://bit.ly/ECA_ile_Tasarrufu_Kesfet


Katılım Koşulları;
E.C.A. ile Tasarrufu Keşfet” Facebook Uygulaması Katılım Koşulları
"E.C.A. ile Tasarrufu Keşfet" Facebook uygulaması 15.01.2014 ve 29.01.2014 tarihleri arasında aktif olacaktır.
Kullanıcıların, uygulamaya katılabilmeleri için E.C.A. ile Keşfet Facebook sayfasındaki BEĞEN Butonuna tıklayarak giriş yapmaları, istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz olarak vermeleri, profil bilgilerinin, arkadaş listesinin ve Facebook, Twitter ve benzeri sosyal paylaşım mecralarında sağladıkları diğer bilgilerin kullanımına izin vermeleri gerekmektedir.
Katılımcılar, formdaki bilgileri doldururken istenilen bilgiler doğru ve eksiksiz şekilde yer almalıdır. Katılımcılar katılım koşullarını kabul etmek zorundadırlar.
Uygulama tüm Facebook kullanıcılarına açıktır.
Hediyelerin içeriği E.C.A. tarafından belirlenir ve değiştirilebilir.
E.C.A. ve UP iletişim ve Medya Hizmetleri Anonim Şirketi (Bundan sonra UP olarak geçecektir) kampanya boyunca, yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını tespit etmesi durumunda yarışmacının o ana kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
E.C.A. ve UP, bu uygulamaya katılım esnasında, yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan dolayı (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması, vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
Kazanılan etkinlik katılımının bir başkasına devri ya da ödülün karşılığının talebi mümkün değildir.
Katılımcılar uygulama dahilinde verdikleri kişisel bilgilerin doğru ve eksiksiz olduğunu kabul ederler. Bilgilerin eksik veya yanlış olması nedeniyle kullanıcıya ulaşılamamasından, E.C.A. ve UP kesinlikle sorumlu tutulamaz.
E.C.A. ve UP kişisel bilgilerin gizli tutulması konusunda gerekli tedbirleri almaktadır. E.C.A. ve UP 'nin gerekli bilgi güvenliği önlemlerini almasına rağmen sisteme düzenlenecek saldırılar sonucunda bu bilgilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi E.C.A. ve UP 'ın sorumluluğunda değildir.
E.C.A. , etkinlik tarihlerini değiştirme hakkına sahiptir.
Asil ve yedek talihli listesi yarışma tamamlandıktan sonra E.C.A. İle Keşfet facebook sayfasında yayınlanacaktır. Asil talihli ile 1 hafta içinde iletişim kurulamazsa ödül yedek talihliye devredilir.
UP ve E.C.A. çalışanları bu uygulamaya katılsalar da değerlendirmeye tabii tutulmayacaklardır.
Bu kampanyanın Facebook sitesi ile bir ilişkisi yoktur. Yaşanacak problemlerden Facebook sorumlu değildir.
Yarışma kaydı sırasında katılımcı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler sebebi ile yaşanacak aksaklıklardan, E.C.A. ve UP sorumlu tutulamaz.
E.C.A. ve UP önceden belirtmeksizin kampanyayı durdurma ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Facebook Uygulamasının işleyişi aşağıda olduğu gibidir :
Uygulama Soru–Cevap tabanlı olacak.
Uygulamada kazanan en fazla soru bilen kişiler arasından belirlenecek.
4 haftanın sonunda çekiliş yapılacak ve kazanan kullanıcı 1 arkadaşıyla Derya’nı Dünyası stüdyosunu bir arkadaşı ile ziyaret edebilecek.
Katılımcıların ve doğru cevap verenlerin listesi databaseden çekilip E.C.A. ile paylaşılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder