6 Ocak 2014 Pazartesi

Lipton Hangi kutuda kampanyası

Mesajları Topla Kazanma Şansı Yakala

Kazanmak için tıklayın

1www.facebook.com/LiptonTurkiye adresi üzerinden gerçekleştirilecek olan “Acaba Hangi Kutuda?” uygulaması 18.12.2013(Saat:00.01)- 08.01.2014(Saat:23.59) tarihleri arasında Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.

2. www.facebook.com/LiptonTurkiye internet sitesine ücretsiz girip sayfayı beğenerek Lipton ürünleri ile ilgili tanıtımları izledikten sonra, sayfada yer alan “Acaba Hangi Kutuda?” uygulamasına katılarak, uygulamada yer alan Lipton Türkiye hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmış farklı mesajlar içeren Lipton kutularından herhangi birini açtıktan sonra karşılarına çıkan katılım formuna ad, soyad, e-mail, adres ve telefon bilgilerini giren katılımcılar 1 çekiliş hakkı kazanacaktır. Form dolduran kullanıcılar bu işlem sonrasında açtıkları her kutu için ekstra 1 çekiliş hakkı kazanacaktır. Ayrıca kullanıcılar kutuları açtıkça 10 farklı mesaja ulaştıklarında bir defaya mahsus 10 ekstra çekiliş hakkı kazanacaklardır. Her kullanıcının her gün 1 kutu açma hakkı olacaktır. Kullanıcılar uygulamaya davet ettiği arkadaşları arasından davetini kabul eden her arkadaşı için 1 çekiliş kutu açma hakkı daha kazanabilecektir. Her kullanıcı her gün için toplamda 5 kutu açma hakkı kazanabilir.

3. Bu kampanyaya katılanlar arasında yapılacak olan çekilişte 5 kişi iPad Mini 16 GB Wi-Fi ve MPİ izin kapsamı dışında 100 kişi Lipton Hediye Paketi ikramiyesi kazanacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder