20 Aralık 2013 Cuma

Arnica kampanyası

Doğru Cevabı Gönderin, Kazanın!10 ADET SÜPÜRGEÇ LUX HEDİYELİ YENİ YIL ÖZEL YARIŞMASI
YARIŞMA SORUSU: Aşağıdaki resimde bazı Arnica ürünlerinin isimleri harf sıraları değiştirilerek yazılmıştır. Sırası ile bu ürünlerin doğru isimlerini yazıp gönderiniz.

İpuçları: Ürünlerin ilk harfleri değiştirilmemiş, doğru yazılmıştır. Kelimelerin ilişkilendirildiği semboller, web sitemizdeki kategori sembolleridir.



1. Öncelikle eğer Arnica'nın buradaki Facebook sayfasının abonesi değilseniz, abone olmalısınız. Yani 'BEĞEN'melisiniz. Daha sonra bu yarışmayı Facebook’taki diğer arkadaşlarınızla paylaşmanız gerekiyor.

2. Yukarıdaki sorunun cevabını, Facebook’taki kullanıcı adınız (Profilinizde Arnica’nın sayfasını beğendiğinizi görebilmeliyiz) adınız soyadınız, yaşınız ve yaşadığınız il ile birlikte arnica.senur@gmail.com adresine mail olarak göndermelisiniz.

3. Yarışma sorumuzu tam olarak cevaplayıp gönderenler arasından 10. 75. 150. 250. 350. 500. 600. 750. 800. ve 900. kişiler Arnica’dan Süpürgeç Lux kazanacaklardır.

4. Yarışmaya katılmak için en geç 25 Aralık 2013 Çarşamba gecesi saat 24.00’e kadar maillerinizi gönderebilirsiniz.

5. Sorumuzun doğru yanıtı ve kazanan kişiler 30 Aralık 2013 Pazartesi Günü buradan duyurulacaktır.

6. Bir kişinin sadece bir kez mail gönderme hakkı vardır. Birden fazla mail gönderenler yarışma dışında kalırlar.

7. Bu kampanya, Milli Piyango İdaresi’nin izin ve denetim kapsamı dışında yapılmaktadır.

8. Bu kampanya hiçbir şekilde Facebook'un sponsorluğunda yapılmamaktadır, Facebook tarafından desteklenmemekte ya da düzenlenmemektedir ve Facebook ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır. Bilgilerinizi Facebook'a değil, Arnica’ya vermektesiniz.

9. Adres bilgilerini en geç bir hafta içerisinde göndermeyen kişi hakkını kaybeder. Yerine bir sonraki numaradaki yedek yarışmacı kazanmış sayılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder