18 Aralık 2013 Çarşamba

Dyo Kampanyası


Yeni yıla sayılı günler kala Yılın En'lerini seçmeye ne dersiniz? Yepyeni uygulamamız Yılın En'leri başladı!  Katılmak için hemen tıklayın


Dyo Yılın En’leri uygulaması, Dyo Boya Fabrikalari San. ve Tic. A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Kampanya, 16 Aralık 2013 (Saat 11:00) – 6 Ocak 2014 (Saat 17.00) tarihleri arasında www.facebook.com/Dyo (ücretsiz) facebook sayfasında yapılacaktır.
Kampanyaya katılım bu cümlede belirtilen bitiş tarihi ve saatine kadar gerçekleşmelidir. Buna uyulmaması katılımı geçersiz kılar. Kampanyaya sadece Türkiye'de ikamet etmekte olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları katılabileceklerdir.18 yaşından küçükler,Mediasona, Dyo Boya ve Drive Dentsu çalışanları kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez.
Katılımcılar, www.facebook.com/dyo (ücretsiz) adresli Dyo Facebook sayfasını beğenerek “Yılın Enleri” isimli uygulama sayfasındaki forma, Katılımcı Ad-Soyad, İl, İlçe, Adres, Cep Telefonu ve Doğum yılı bilgileri ile kayıt olup, çekilişe katılabilirler. Çekiliş, 10.01.2014 tarihinde saat 14.00’te yapılacaktır. Çekiliş sonuçları 15.01.2014 tarihinde www.facebook.com/dyo internet adresinde duyurlacaktır. Kampanya sonunda çekilişle belirlenecek 10 kişiye ajanda, kalem ve kartvizitlikten oluşan Dyo Yılbaşı Paketi verilecektir.
Kazanan asil talihlilerin 31.01.2014, yedek talihlilerin ise 10.02.2014 tarihine kadar iletişim bilgilerini iletmiş olmaları gerekmektedir.
Kampanyaya katılım sırasında verilen ad, soyad, adres, doğum yılı, e-mail, telefon bilgilerinin doğruluğu ve yeterliliği katılımcının sorumluluğundadır. Kampanyaya katılım için katılımcının kişisel ve iletişim bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak doldurması zorunludur.
İkramiye kazanana ayrıca, yarışmaya sunduğu telefon veya e-mail adresinden iletişime geçilerek ulaşılacak ve bilgi teyidi yapılacaktır. İkramiyeler, kendisine ulaşılan kazananlara, ücretsiz olarak sunulacaktır. Başvuru süresinde başvurmayan ya da kayıt veya kayıtta katılımcı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler sebebiyle ikramiye kazananlara ulaşılamaması ve benzeri yaşanacak aksaklıklardan Dyo Boya Fabrikaları San. Ve Tic. A.Ş., Mediasona Ajansı ve Drive Reklamcılık ve Halkla İlişkiler A.Ş., sorumlu tutulamaz.
İkramiyeleri teslim alabilmek için, yarışma kayıtlarındaki bilgilerin doğruluğunun ispatı amacıyla, üzerinde TC Kimlik Numarasının bulunduğu geçerli bir nüfus cüzdanının ibrazı gereklidir. Kimlik ibraz etmeyen katılımcılar ikramiye kazanmış olsalar bile diskalifiye olarak ikramiye haklarını kaybedeceklerdir.
Cep telefonu numaralarının hatalı olması ya da üç defa aranılmasına rağmen katılımcıya ulaşılamaması durumunda internet sitesinde yayınlanan ilan kazanan şahsa tebligat yapıldığı anlamına gelir ve kazanan sonucu tebellüğ etmediği veya geç ettiği gerekçesiyle herhangi bir hak iddia edemez.
Kazanan yarışmacıların hediyeleri, Dyo tarafından yarışmacıların yarışmaya katılırken verdikleri adrese kargo ile gönderilecektir. Yanlış veya hatalı adres veya adreste bulunmama gibi sebeplerden dolayı teslim edilemeyen hediyeler üzerinde, kargo firmasından Dyo’ya iade işlemi yapıldıktan sonra kazananlar hak iddia edemezler.
Ayrıca, ikramiye kazananlar, Dyo’nun uygun göreceği şekillerde, reklam kampanyalarında, Dyo’ya ait internet sayfalarında ve çeşitli mecralarda yayınlanacaktır, katılmcı bu hakları Dyo’ya ve bağlı şirketlerine devrettiğini, hiçbir hak talebinde bulunmayacağını kabul ve taahhüt eder.
Kampanyada bir kişi en fazla bir kereikramiye kazanabilir. Kazanılan ikramiye devredilemez, değiştirilemez ve nakit karşılığı talep edilemez.
Farklı isim ve/veya e-posta adresleriyle aynı kişi tarafından yapılan kayıtlar, tespiti halinde hiçbir uyarıda bulunmaksızın silinecektir.
Dyo, bu yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve bağlı sistemlerinden kaynaklanan hata ve veri kayıplarından, söz konusu bilgisayar ve bilgisayar sistemlerine üçüncü şahısların yetkisiz erişimi ile benzeri durumlardan doğabilecek sorun ve zararlardan dolayı sorumlu tutulamaz.
Dyo Boya Fabrikaları San. Ve Tic. A.Ş., Mediasona, Drive Reklamcılık ve Halkla İlişkiler A.Ş., ikramiye kazananların açıklanmasında, katılım şart ve koşullarında olabilecek baskı ve dizgi hatalarından ya da web sayfasında yer alan datalarda olabilecek eksik ve yanlışlıklardan sorumlu tutulamaz. Dyo, hiçbir şekilde katılımcıların kendileri veya başkalarının bilgisayarını kullanmaları sırasında veya web sayfasının kullanımından dolayı maruz kalabilecekleri zararlardan ötürü hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır.
Dyo ve bağlı şirketleri, bu yarışmaya katılan herkese tanıtım amaçlı sms ve e-posta gönderim yapma hakkına sahiptir.
Bu yarışma hiçbir şekilde Facebook’un sponsorluğunda yapılmamaktadır, Facebook tarafından desteklenmemekte ya da düzenlenmemektedir ve Facebook ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır.
Dyo Boya Fabrikaları San. Ve Tic. A.Ş. ve MediaSona önceden belirtmeksizin kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.
Dyo Boya Fabrikaları San. Ve Tic. A.Ş. adına, bu yarışmanın, ilgili yönetmeliğin 2/f maddesine göre Milli Piyango İdaresi izin kapsamı dışında yürütülmesine dair, 06.12.2013tarihli ve 58259698-255.05.02-4515-11224sayılı uygunluk yazısı Mediasona tarafından alınmıştır.
Yarışmaya katılan herkes yukarıda geçen yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder