20 Aralık 2013 Cuma

Mavi jeans kampanyası

Soruyu doğru cevapla, yılbaşı hediyeni kap!

KATILIM KOŞULLARI
Bu kampanya Mavi Giyim San. ve Tic. A.Ş. tarafından 19-12-2013 (saat 19:00)’da başlatılacaktır.
Kazanan talihliler 24-19-2013 tarihinde (saat 20:00), Mavi  Facebook Sayfası “Taze Geldi” Kampanya Sekmesi (http://facebook.com/mavi?sk=app_404590409593646) altında duyurulacaktır.
Mavi Giyim San. ve Tic. A.Ş. ve Komuneo, kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen ya da haksız yollardan kazanç elde edilen işlemleri tespit etmesi durumunda, yarışmacının o güne kadarki bütün yarışma verilini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkına sahiptir. Bu kişiler kazananlar listesinde yer alsalar bile yapılan incelemelerde kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde yarışmacının bütün yarışma verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır.
Mavi Giyim San. ve Tic. A.Ş. ve Komuneo, bu yarışmaya katılım esnasında yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem  ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
Yarışma kaydı sırasında katılımcı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler sebebi ile yaşanacak aksaklıklardan, Mavi Giyim San. ve Tic. A.Ş. ve Komuneo sorumlu tutulamaz.
Yarışma sona erdiğinde kazananlarla, uygulamaya kayıt olurken vermiş oldukları e-mail adresi üzerinden iletişime geçilecektir.
Kazananların (hediyelerinin iletilebilmesi için) E-Posta adreslerine gönderilen bağlantıya tıklayarak adres ve beden bilgilerini doldurması gerekmektedir.
Kazanan talihlilerin duyurulmasının ardından, 10 iş günü içinde, talihlilerin başvuru sayfasında yer alan formda bildirdiği e-posta adreslerinin geçersiz olması veya bu bilgiler ile talihlilere ulaşılamaması halinde, bu kişilerin ödülleri sıralamadaki bir sonraki yarışmacıya verilecektir.
Uygulama içinde yayınlanacak olan soruya doğru yanıt veren ilk 500 kişi içinden 5 kişi Taze Geldi ürünü kazanacaklardır.
“Taze Geldi” sorusuna yanıt verebilmek için, bilgi kayıt formu doğru bilgiler ile doldurulmalıdır.
Bilgi güncelleme formuna girilecek Kartuş Kart’ın, Facebook kullanıcısına ait olması gerekmektedir.
Bilgi güncelleme formunda girilen cep telefonunun Kartuş kart sahibine ait olması zorunludur.
Taze Geldi yarışmasından Kartuş Puan ödülü her yıl bir kereye mahsus kazanılabilir.
Ödül görselleri ile verilecek ödülün renk ve özellikleri farklılık gösterebilir.
Bu kampanyaya Mavi Giyim San. ve Tic. A.Ş. ve Komuneo çalışanları ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi kazanmaları halinde ikramiyeleri verilmez.
Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
Talihliler ödüllerinin nakit karşılığını talep edemez, ödülü değiştiremez, hakkını devredemez ve satamaz.
Kampanyanın Facebook sitesi ile ilişkisi yoktur. Yaşanabilecek aksaklıklardan Facebook.com sitesi sorumlu tutulamaz.
Bu kampanyaya katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder