19 Aralık 2013 Perşembe

Vivident Kampanyası

Hangi film olduğunu tahmin et, ödülü kap!

Beklenmedik yolculuk, Smaug'un çorak topraklarına doğru devam ediyor! Peki, hangi filmde? Haydi, doğru cevabı ver, fotoğrafı beğen, paylaş, Vivident’ten sinema bileti kazanan 5 kişiden biri ol! 

 Doğru cevabı yazmak için tıklayın

Vivident Katılım Koşulları

  • facebook.com/Vivident.TR adlı internet sitesinde düzenlenen yarışma, 19.12.2013tarihinde saat 12:00’da başlayıp, 20.12.2013 tarihinde saat 12:00’de sona erecektir.
  • Yarışmamıza katılan ve Facebook sayfasında 19.12.2013 tarihinde sinema ile ilgili sorumuza doğru cevabı veren, fotoğrafı beğenen ve paylaşan katılımcılar arasından çekilişle belirlenecek 5 kişi sinema bileti kazanacaktır.
  • Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödüllerin nakit karşılığı talep edilemez. Kazanan katılımcılar, 20.12.2013 tarihinde saat 13:00'da Vivident Tr Facebook sayfasında açıklanacaktır. Kazanan kişiler iletişim bilgilerini Facebook mesaj yolu Vivident Tr’ye iletmesi gerekmektedir.
  • Perfetti Van Melle, kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz etkileyecek şekilde bilgisayar, internet teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da her ne şekilde olursa olsun haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumda, ilgili katılımların hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar. Bu kişiler kazananlar listesinde yer alsalar bile kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde, katılımcının bütün katılım verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır.
  • Yarışma boyunca kullanıcıların aldığı bildirimler çok fazla olacağı için kullanıcıların Facebook bildirimlerini kapatmaları önerilmektedir. 
  • Yarışmaya katılan herkes, yukarıda belirtilen tüm yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder