23 Aralık 2013 Pazartesi

Vileda Kampanyası

Yeni yılda sevdikleriniz ile tertemiz dileklerinizi paylaşırken; 10 Vileda ViRobi Şarjlı Robot Paspas, 20 Vileda EasyWring&Clean Pedallı Temizlik Seti ve 30 Vileda Hediye Paketi’nden birini kazanma şansı yakalayacağınız, “Yeni Yılın Tertemiz Dilekleri” yarışmamız başladı! Siz de katılın: http://bit.ly/YeniYilinTertemizDilekleri

Yeni yılda tertemiz dileklerinizi arkadaşlarınız ile paylaşın, Vileda’dan yeni yıl hediyeleri kazanma şansı yakalayın!
katılım koşulları
gizlilik ilkeleri
KATILIM KOŞULLARI
Genel Koşullar

Vileda Türkiye sayfasını (facebook.com/ViledaTurkiye) beğenerek ve “Vileda’yla Yeni Yılın Tertemiz Dilekleri” uygulamasını kullanarak; sayfa kullanımı ve yarışmaya katılım koşullarının tamamını okuduğunuzu, içeriğini tamamen anladığınızı ve bu sayfada belirtilen tüm hususları kayıtsız şartsız kabul ettiğinizi, belirtilen bu hususlar ile ilgili herhangi bir itiraz ileri sürmeyeceğinizi açıkça beyan ve taahhüt etmiş olmaktasınız.

Uygulamanın açık olduğu tarih ve saat aralığı; 20 Aralık 2013 Cuma, 31 Aralık 2013 Salı arasıdır.

“Vileda’yla Yeni Yılın Tertemiz Dilekleri” katılım ve kullanım koşulları, facebook.com/ViledaTurkiye adresindeki “Vileda’yla Yeni Yılın Tertemiz Dilekleri” uygulaması içinde yer almaktadır. Vileda Türkiye, bu sayfada ilan edilir edilmez yürürlüğe girmek üzere, herhangi bir zamanda bu koşullarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

“Vileda’yla Yeni Yılın Tertemiz Dilekleri” uygulaması kullanıcıları, uygulamayı her kullanışları ve Vileda Türkiye sayfasına (facebook.com/ViledaTurkiye) her yeni girişlerinde, güncellenmiş maddeleri kabul etmiş sayılacaklardır. Bu nedenle, lütfen Kullanım Koşulları sayfasını düzenli olarak takip ediniz.

Kullanım Koşulları

1. facebook.com/ViledaTurkiye adresindeki “Vileda’yla Yeni Yılın Tertemiz Dilekleri” uygulamasına katılım için herhangi bir yaş sınırlaması yoktur, ancak yarışmacıların hediye kazanabilmeleri için 18 yaşından büyük olmaları gerekmektedir.

2. facebook.com/ViledaTurkiye adresindeki “Vileda’yla Yeni Yılın Tertemiz Dilekleri” uygulaması hiçbir koşulda kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız ve taciz edecek nitelikte, yasalara aykırı bir amaç için, başkalarının fikirsel ve telif haklarına tecavüz edecek şekilde kullanılamaz.

3. “Vileda’yla Yeni Yılın Tertemiz Dilekleri” uygulamasını kullanan katılımcılar; gerçek ad, soyad ve iletişim bilgilerinin yer aldığı Facebook profilleri ile yarışmaya katılmak zorundadırlar. Ödül kazanılması durumunda kazananlara beyan edilen iletişim bilgilerinden ulaşılacaktır. Kullanıcıların iletişim bilgileri kendi izinleri olmaksızın üçüncü kişi ya da kurumlarla paylaşılmayacaktır.

4. “Vileda’yla Yeni Yılın Tertemiz Dilekleri” uygulamasına erişen kullanıcıların, üyelik ve içerik bilgilerinin Vileda Türkiye ile ilgili tüm iletişim materyallerinde yayımlanacağını baştan kabul etmiş sayılırlar.

5. “Vileda’yla Yeni Yılın Tertemiz Dilekleri” uygulamasını kullanan katılımcılar, uygulamanın çalışmasına müdahale etmek veya müdahaleye teşebbüs etmek amacıyla herhangi bir alet, yazılım veya araç kullanmayacaklarını; siteye yetkisiz olarak bağlanmayacak ve işlem yapmayacaklarını, diğer internet kullanıcılarının yazılımlarına ve verilerine izinsiz olarak ulaşmayacakları veya bunları kullanmayacaklarını kabul ederler. Aksi takdirde FormatC Reklam Ajansı veya Vileda Türkiye’nın bu nedenle kamu kurumlarına ve/veya üçüncü şahıslara ödemek zorunda kalacağı her türlü tazminat ve/veya idari/adli para cezaları için kullanıcıya aynen rücu edilir.

6. “Vileda’yla Yeni Yılın Tertemiz Dilekleri” uygulamasını kullanan katılımcılar, uygulama sayfalarına gönderdikleri içeriğin doğruluğunu, üçüncü kişi ve kuruluşları yanıltacak nitelikte herhangi bir hususa yer vermeyeceklerini; yayımlanan görüş, düşünce, ifade ve resimlerin, Vileda Türkiye ve FormatC Reklam Ajansı ile hiçbir ilgi ve bağlantısı olmadığını ve yalnızca kendilerini bağlayacağını kabul ve taahhüt ederler.

7. Vileda Türkiye ve FormatC Reklam Ajansı’nın her zaman, tek taraflı olarak uygulamayı sürekli veya geçici olarak durdurma hakkı saklıdır.

8. “Vileda’yla Yeni Yılın Tertemiz Dilekleri” uygulamasının işleyişi aşağıdaki gibidir:

    Facebook’ta bir profil sahibi olan kullanıcılar Vileda Türkiye sayfasına (facebook.com/ViledaTurkiye) girer.
    “Vileda’yla Yeni Yılın Tertemiz Dilekleri” uygulama sekmesine gelir ve uygulamanın talep ettiği yetkilere izin vererek uygulamayı kullanmaya başlar.
    Eğer katılımcı Vileda Türkiye sayfasını daha önce beğenmediyse, yarışmaya katılabilmesi için, sayfayı (facebook.com/ViledaTurkiye) beğenmesi istenir.
    Uygulamada katılımcıların yorum yaparak paylaşım yapması istenir; belirli bir doğru yanıt yoktur.
    Uygulamada yorum yapan kullanıcıların karşısına katılım formu gelir.
    Uygulamadaki katılım formunu eksiksiz ve doğru bilgiler ile dolduran kullanıcılar; 10 adet Virobi Şarjlı Robot Paspas, 20 adet Vileda Easy Wring & Clean Temizlik Seti ve 30 adet Vileda Hediye Paketi (ödül) kazanma şansı kazanır.
    Toplamda 12 gün sürecek kampanyada toplamda 60 Vileda ürünü (ödül) hediye edilecektir.
    “Vileda’yla Yeni Yılın Tertemiz Dilekleri” uygulamasındaki galeri bölümünde en çok oy alan 10 yorum Vileda Virobi Şarjlı Robot Paspas, en çok oy alan 20 yorum Vileda Easy Wring&Clean Temizlik Seti ve en çok oy alan 30 yorum Vileda Hediye Paketi, yarışma bitiş tarihinde Vileda Türkiye sayfasında (facebook.com/ViledaTurkiye) duyurulacaktır.


9. “Vileda’yla Yeni Yılın Tertemiz Dilekleri” uygulaması hakkında veya uygulama ile ilgili bir ihtilafın çıkması halinde, bu ihtilafın kanunlar ihtilafı kurallarına bakılmaksızın Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabi olacağı ve bu kanunlara göre çözümleneceğini; İstanbul Mahkemeleri’nin görev ve yer olarak yetkili olacağını da kabul etmiş olurlar.

10. “Vileda’yla Yeni Yılın Tertemiz Dilekleri” uygulaması kullanıcıları; Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markaların Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Kanunu, Patent Haklarının Korunması Hakkında Kanun, Türk Ceza Kanunu ve diğer mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi kabul ve taahhüt ederler. Aksi takdirde FormatC Reklam Ajansı veya Vileda Türkiye’nın bu nedenle kamu kurumlarına ve/veya üçüncü şahıslara ödemek zorunda kalacağı her türlü tazminat ve/veya idari/adli para cezaları için kullanıcıya aynen rücu edilir.

11. Mevzuat değişikliği, resmi merci veya yargı kararları kapsamında uygulamanın durdurulması sonucu doğacak herhangi bir durumun meydana gelmesi halinde, ödüle hak kazanılmış olsa dahil, önceden haber verilmeksizin uygulamanın durdurulmasından dolayı, Vileda Türkiye veya FormatC Reklam Ajansı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz ve herhangi bir tazminat talep edilemez.

12. Katılımcılar, bu şartnamedeki hükümleri bütünüyle kabul etmiş sayılırlar.
Ödüller

“Vileda’yla Yeni Yılın Tertemiz Dilekleri” uygulamasında, şu şekilde ödül kazanılabilecektir:

    ‘Vileda’yla Yeni Yılın Tertemiz Dilekleri’ni paylaşıp galeriye kaydederek en çok oy olan ilk 10 kişi Vileda Virobi Şarjlı Robot Paspas, en çok oy alan 20 kişi Vileda Easy Wring&Clean Temizlik Seti (ödül) kazanacaktır.
    En çok oy alan “Yeni Yılın Tertemiz Dilekleri” kullanıcıları yarışma bitiş tarihinden sonra Vileda Türkiye sayfasında (facebook.com/ViledaTurkiye) duyurulacaktır.
    “Vileda’yla Yeni Yılın Tertemiz Dilekleri” uygulamasından ödül kazananlar haklarını hiçbir şekilde devredemez, hediye edemez, satamaz, karşılığı para olarak ödenemez.
    Ödül kazanan kullanıcılar ile, yarışmaya katılım aşamasında bildirmiş oldukları iletişim bilgileri üzerinden iletişime geçilecektir.
    Soruyu yanıtlayan katılımcıların karşısına çıkacak olan formdaki bilgiler, eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmalıdır. Beyan edilen e-posta adresinden veya telefon numarasından üç kez denenmesine karşın ulaşılamaması halinde katılımcı, ödül kazanma haklarını kaybederler. Kayıtların doğruluğu için, Vileda Türkiye’nın kayıtları geçerli ve bağlayıcıdır. Gönderim gerçekleştirildikten sonraki teslim süresi, gönderi adresi ve dış etkenlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Teslimat masrafları Vileda Türkiye’ya aittir.
    Ödül kazanan katılımcıların ödülleri, 13 Ocak 2013 haftası itibarıyla gönderilmeye başlanacaktır.
    Kazananlara ödülleri kargo yolu ile ulaştırılacaktır. Kargo masrafları Vileda’ya aittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder