17 Aralık 2013 Salı

Nıvea Kampanyası

500 NIVEA Hediye Paketi’nden birini kazanma şansı burada! Hemen oyunları oyna, kazan!
Kazanmak için Kampanyaya katılmak için hemen tıkla
Şartlar ve koşullar

1. Kampanya 10.12.2013 – 30.12.2013 (saat 23:59) tarihleri arasında gerçekleşmektedir.
2. Kullanıcılar kampanya tarihleri arasında “NIVEA Türkiye” web sayfası olan www.nivea.com.tr’den uygulamaya ücretsiz olarak erişebilmektedir.
3. Uygulama NIVEA ile Yeni Yıla Geri Sayım Takvimi olarak adlandırılmıştır. Üyelik ve katılım ücretsizdir.
4. Uygulamayı kullanan kullanıcılar yeni yıla geri sayım takvimindeki günlük aktiviteleri gerçekleştireceklerdir.
5. Kullanıcılar, paylaştıkları bu fikirlere ilişkin 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 21. (işleme), 22. (yayma), 23. (yayma), 24. (temsil) ve 25. (işaret, ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim hakkı) maddelerinde düzenlenen mali hakları herhangi bir süre veya yer sınırlaması olmaksızın ve herhangi bir bedel talep etmeksizin devrettiğini, 556 sayılı Markaların Korunması Hakkında KHK’dan, 554 sayılı Endüstriyel Tasarımların Korunması Hakkında KHK’dan ve 551 sayılı Patent Haklarının Korunması Hakkında KHK’dan doğan tüm hakların ise münhasıran NIVEA BEIERSDORF TURKEY KOZMETİK SAN. VE TİC. A.Ş.’ye ait olduğunu, NIVEA BEIERSDORF TURKEY KOZMETİK SAN. VE TİC. A.Ş.’nin önceden kullanıcıların iznini almaksızın bu fikirleri dilediği gibi kullanabileceğini, bu hususun muvafakatname/yetki belgesi niteliğinde olduğunu, söz konusu fikirlerin kullanılması veya TPE nezdinde tescil edilmesi nedeniyle NIVEA BEIERSDORF TURKEY KOZMETİK SAN. VE TİC. A.Ş.’den herhangi bir bedel talep etmeyeceklerini kabul ve taahhüt ederler. Bu kapsamda NIVEA BEIERSDORF TURKEY KOZMETİK SAN. VE TİC. A.Ş. her türlü özgün fikri TPE nezdinde tescil etme hakkına sahiptir.
6. Kazananlar çekiliş ile belirlenmektedir. Bir katılımcının sadece tek bir çekiliş hakkı bulunmaktadır.
7. Uygunsuz içerik paylaşan ve kötü niyet tespit edilen kullanıcılar hakkında yasal işlem başlatılacaktır ve kazandığı hediyeleri gönderilmeyecektir.
8. Kullanıcılar, uygulamadan toplamda 500 adet NIVEA Hediye Paketi kazanacaklardır.
9. Katılan her kişinin sadece 1(bir) kazanma hakkı bulunmaktadır.
10. Kampanya sonunda yeterli katılım olmaz ise NIVEA Türkiye ödülleri katılımcı sayısı ile orantılı olarak dağıtma hakkını elinde tutar.
11. Kazananlara hediyeleri kampanya sonunda iletilecektir.
12. 18 yaş sınırı bulunmamaktadır. NIVEA Beiersdorf Türkiye ve uygulamayı yapan ajans çalışanları kampanyaya katılamaz. Kazanmış olsalar dahi hediyeleri verilmez.
13. NIVEA, katılım koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya Milli Piyango kapsamı dışında düzenlenmektedir.
14. Temin ettiğimiz bilgiler yalnızca gerekli durumlarda iletişim ve promosyon duyurumları amaçlı kullanılacaktır.
15. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder