19 Aralık 2013 Perşembe

Profilo Kampanyası

Yarışmamız devam ediyor, içinizdeki çocuk itiraf ediyor, çocukluk sırlarını itiraf eden her 80. kişi Profilo’dan 50 TL’lik hediye çekiyle ödüllendiriliyor! Çocukluk sırlarınızı itiraf etmediyseniz hemen tıklayın, hediye çeki kazanma şansı yakalayın!
Hediye çeki kazanma şansı yakalamak için tıklayın

1. Bu kampanya, Profilo Dayanıklı Ev Aletleri tarafından düzenlenmektedir.

2. https://www.facebook.com/ProfiloEvAletleri adresinde yayınlanan Profilo Ev Aletleri Facebook sayfasında yer alan “İçimizdeki Çocuk İtiraf Ediyor” adlı Facebook uygulamasına katılım ücretsizdir. Katılım hakkı kazanmak için Profilo Ev Aletleri Facebook sayfasında bulunan ‘beğen’ bağlantısına tıklamak ve “İçimizdeki Çocuk İtiraf Ediyor” uygulamasına, uygulamanın istediği erişim / gizlilik izinlerini de vererek erişmek yeterlidir.

3. Söz konusu Facebook uygulamasında yer alan bu yarışma, uygulama ana sayfasında listelenmektedir. Katılımcılara yarışmanın kuralları ve yarışmaya nasıl katılacaklarına dair bilgiler, uygulama başlamadan önceki ekranlarda verilmektedir.

4. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri “İçimizdeki Çocuk İtiraf Ediyor” Facebook uygulaması, 27.11.2013 -18.12.2013 tarihleri arasında Profilo Ev Aletleri Facebook sayfasında yayınlanacaktır. Yarışmanın amacı; “çocukluk sırlarını itiraf etmektir.” Yarışmaya katılıp “çocukluk sırrını itiraf eden”, kayıt formunu eksiksiz olarak dolduran ve “çocukluk sırrı itirafı” moderasyondan geçerek onaylanan katılımcılar ödüle hak kazanacaklardır.

5. Kullanıcılar, isteğe göre, çocukluk sırlarını itiraf ettikleri veya bu sırra ortak olan kişileri Facebook üzerinden etiketleyebilirler. Yarışmaya katılan kullanıcıların yapmış oldukları itiraflarda etiketlenen kişiler, etiketleme yoluyla Facebook profil duvarlarında yer alacak paylaşım postlarını silme hakkına sahiptirler. Yapılan itirafların içeriği, tamamıyla itirafı yapan ile etiketlenerek itirafın yapıldığı bildirilen kişi veya kişiler arasında bir bağlayıcılık teşkil eder. Yapılan itiraflar, ahlâka aykırılık açısından herhangi bir uygunsuzluk içermeksizin moderatör onayından geçtikten sonra, Profilo Ev Aletleri’ni bağlayıcı bir nitelik teşkil etmez.

6. Yarışmada toplam 102 kişiye ödül verilecektir. 100 kişiye Profilo Dayanıklı Ev Aletleri tarafından 50 TL. değerinde hediye çeki, “çocukluk itirafları” arasında en çok beğenilen ve en çok okunan itirafı yapan 2 kişi ise 50 TL. değerinde D&R’dan www.dr.com.tr ‘de geçerli hediye çeki, ödül olarak verilecektir. Profilo hediye çeki ödülüne hak kazanacak 100 kişi, katılım sıralamasına göre belirlenen her 80’inci kişiden oluşacaktır. Bir kişi ancak bu 102 ödülden birine hak kazanabilir, aynı zamanda bu kampanya dâhilinde herhangi bir 2. ödüle hak kazanamaz. Birden fazla kategoride kazanmış olsa bile sadece bir ödül teslim edilir. Teslim edilmeyen ödül, kategori sıralamalarına göre hak kazanan bir sonraki katılımcıya verilir. Bir katılımcı yalnızca bir hediye çeki kazanabilir.

7. Bu hediye çekleri Türk Ticaret Kanunu kapsamında yer almaz. Profilo hediye çekinin ve D&R’ın www.dr.com.tr’de geçerli hediye çekinin her birinin bedeli 50 TL’dir. Hediye çeki bedeline KDV dahildir. Profilo Hediye çeki sadece Profilo Yetkili Satıcılarında ve Profilo markalı ürünlerde geçerlidir. Profilo hediye çeki ile alınan malların iadesi durumunda hediye çeki müşteriye iade edilmez. www.dr.com.tr’nin hediye çeki ise sadece kendi sitesinden yapılan online alışverişte geçerlidir. www.dr.com.tr hediye çeki tek kullanımlıktır, çek tek seferde kullanılmadığında kalan tutar için yeni çek talep edilemez. Hediye çeklerinin bedellerin iadesi yapılmaz. Hediye çekleri nakde çevrilemez. Çeklerin son kullanma tarihleri 31 Aralık 2014 dir.

8. Söz konusu yarışmaya katılım esnasında kullanıcıların kişisel bilgisayarları ve/veya İnternet erişimlerinden, kullanım hatalarından (kaza ile internet tarayıcısının ya da bilgisayarın kapatılması, birden fazla tarayıcı penceresi açıkken uygulama ekranının kullanılması vb.) ve her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb.) kaynaklanan sorunlar ile katılımcıların bilgisayarlarında bulunabilecek virüs, truva atı, keylogger ve benzeri kötü amaçlı yazılımların varlığı nedeniyle gerçekleşebilecek istenmeyen durumlardan ve bu durumların meydana getirebileceği veri kaybı, yazılımsal ya da donanımsal zararlardan dolayı Profilo Ev Aletleri sorumluluk kabul etmeyecektir.

9. Facebook sitesi ve Facebook tescilli markası münhasıran Facebook tüzel kişiliğine aittir ve Facebook’un bu kampanyayla hiçbir ilişkisi yoktur. Bu kampanyaya dair hiçbir konuda Facebook sitesi muhatap alınamaz ve sorumlu tutulamaz.

10. Profilo Ev Aletleri, bu yarışmaya katılım esnasında, yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve İnternet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmeyecektir.

11. Kullanıcı farklı internet tarayıcıları üzerinde uygulamayı aynı anda açık tutup yarışmak istediğinde oluşacak sorunlardan Profilo Ev Aletleri sorumlu tutulamaz.

12. BSH Ev Aletleri San. Ve Tic. A.Ş çalışanları ve 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.

13. Yarışma kaydı sırasında katılımcı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler sebebi ile yaşanacak aksaklıklardan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri sorumlu tutulamaz.

14. Talihliler ikramiyelerini nakit karşılığı talep edemez, kazandığı ikramiyeyi değiştiremez, hakkını devredemez ve satamaz.

15. Kampanyaya katılan herkes yarışma şartlarını okuyup anlayarak, peşinen kabul etmiş sayılır.

16. Profilo Ev Aletleri, önceden belirtmeksizin ve/veya ilan etmeksizin bu uygulamayı durdurma ve işbu katılım koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

17. İşbu yarışma, moderatör onaylı katılım sıralamasının ve en çok beğenilen ve en çok okunan itirafın belirlenmesi yöntemiyle yapılan bir ödüllü yarışma olup, yarışmanın sonucunda kazanılan ödül tutarı MPİ izninden muaftır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder